Mark de Rijke nieuwe Managing Director van Aetos

Aetos onderzoekt voortdurend hoe zij haar klanten het best kan bedienen en tegelijkertijd groei kan realiseren. Om deze inspanningen te intensiveren en het platform uit te bouwen, is Mark de Rijke per 1 augustus aangesteld als Managing Director van Aetos. Onder Aetos vallen CMIS Operations, hypotheekservicer Adaxio, Fenerantis B.V., met het label Merius Hypotheken, en CMIS Franchise, waartoe de adviesketens De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur behoren. In zijn nieuwe rol geeft De Rijke leiding aan de activiteiten van Aetos. Hij gaat commerciële strategieën ontwikkelen en implementeren, om de synergie tussen de verschillende onderdelen van de organisatie nog verder te optimaliseren. Tevens zal hij nieuwe contacten leggen en de huidige en nieuwe klantenkring nog beter bedienen met innovatieve producten. Hiermee wordt De Rijke het gezicht van Aetos in Nederland naar de hypothecaire markt. De Rijke was de laatste vier jaar actief als Directeur CMIS Franchise. Hij is al sinds 1 juni 2012 bij de organisatie werkzaam en werkt sinds 1994 in de branche.

Directeur grootste franchise organisatie in hypotheekadvies

Marisa Lodewijks volgt De Rijke op als Directeur van CMIS Franchise. Er is een transitieperiode van een maand, tot 1 september, zodat er een goede overdracht kan plaatsvinden tussen De Rijke en Lodewijks. Lodewijks heeft haar sporen in de financiële advieswereld ruimschoots verdiend, getuige ook haar plek in de AM top 100 van belangrijkste vrouwen in de Nederlandse hypotheken- en verzekeringswereld. De laatste drie jaar was Lodewijks actief als Commercieel Directeur van CMIS Franchise. Zij is al sinds 1 mei 2015 bij de organisatie werkzaam en werkt sinds 1984 in de branche. In haar nieuwe rol is Lodewijks de eerste vrouwelijke Directeur van de grootste franchiseorganisatie in hypotheekadvies van Nederland.

Profileren CMIS Franchise

Frank Blokker volgt Lodewijks op als Commercieel Directeur van CMIS Franchise. Met zijn inhoudelijke kennis en jarenlange ervaring binnen de branche zal Blokker o.a. een bijdrage leveren aan het profileren van de hypotheekadviesformules van CMIS Franchise. Sinds 1 september 2019 is Blokker actief als formulemanager van adviesketen Huis & Hypotheek.

Met het invullen van de functies door professionals uit de eigen gelederen met ruime ervaring en een bewezen track record borgt Aetos de continuïteit van de organisatie en zet de financiële dienstverlener in op verdere groei in productportfolio en in marktaandeel.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Jessica Naffass, telefoonnummer: +31 (0)62 2162 970 of e-mail: jessica.naffass@cmisgroup.com.

Terug naar overzicht