Marisa Lodewijks grote stijger op AM Topvrouwen-lijst

Marisa Lodewijks, Directeur van CMIS Franchise, is één van de grootste stijgers op de AM Topvrouwen-lijst. Stond zij vorig jaar nog op plek 86, nu is zij terug te vinden op plek 47 van de 100 belangrijkste vrouwen in de Nederlandse hypotheken- en verzekeringswereld volgens AM.

Marisa Lodewijks

Marisa Lodewijks is  sinds 1 september 2021 Directeur van CMIS Franchise. Daarmee is ze de eerste vrouwelijke directeur van de grootste franchiseorganisatie in hypotheekadvies van Nederland. Lodewijks heeft haar sporen in de financiële advieswereld ruimschoots verdiend. Sinds 1 mei 2015 is ze werkzaam bij CMIS Franchise, van 2018 tot 2021 als Commercieel Directeur. Het was voor haar dus een logische stap om medio vorig jaar het stokje over te nemen van Mark de Rijke. Lodewijks: “Eigenlijk ben ik niet zo van de lijstjes. Zeker niet waar onderscheid wordt gemaakt op basis van sekse, ras of een ander criterium waar je niets voor hoeft te doen. Toch ben ik trots op de stijging op de AM Topvrouwen-lijst, omdat dit mijn eigen verdienste is. Ik laat mij graag afrekenen op de koers die ik met CMIS Franchise vaar, op de resultaten die ik behaal en op de visie die ik uitdraag.”

AM Topvrouwen-lijst

Voor de negende keer werd dit jaar de AM Topvrouwen-lijst gepresenteerd, welke 100 topvrouwen uit de verzekeringswereld telt. Tijdens de Internationale Vrouwendag (8 maart) heeft AM de lijst bekend gemaakt. Voor meer informatie, zie de AM Topvrouwen-lijst.

Over CMIS Franchise

CMIS Franchise is onderdeel van Aetos. Tot CMIS Franchise behoren de hypotheekadviesformules; De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur. Met ruim 250 aangesloten onafhankelijke financieel advieskantoren voor hypotheken, verzekeringen en financiële planning is dit de grootste franchiseorganisatie in hypotheekadvies van Nederland, met een totaal hypotheekvolume van ruim 8 miljard euro per jaar. CMIS Franchise biedt optimale ondersteuning aan adviseurs, zodat zij zich volledig kunnen richten op het geven van een verantwoord en passend advies aan de klant. CMIS Franchise adviseert en bemiddelt voor bijna alle geldverstrekkers en verzekeraars in Nederland waardoor de consument is verzekerd van scherpe rentes en premies, goede voorwaarden en volledig onafhankelijk advies. Voor meer informatie, zie www.cmisfranchise.nl.

Terug naar overzicht