Ik heb een Selectief Hypotheek

Ondanks dat Selectief Hypotheken geen hypotheken meer afsluit sinds februari 2016, willen we nog steeds duidelijk en helder communiceren. Als jij momenteel nog een hypotheek hebt lopen bij Selectief Hypotheken hoef je dan ook niet bang te zijn dat er iets verandert. Nog steeds kun je alle benodigde informatie over jouw hypotheek verkrijgen en bijvoorbeeld de rentepercentages inzien.

Tot februari 2016 bood CMIS Group nog hypotheken aan met Selectief Hypotheken, één van onze eigen hypotheeklabels. Sindsdien sluit Selectief Hypotheken geen nieuwe hypotheken meer af. Ben jij momenteel nog steeds klant bij deze hypotheekverstrekker? Maak je dan vooral geen zorgen. Er verandert voor jou helemaal niets. Je kunt nog steeds alle benodigde informatie over jouw hypotheek opzoeken of opvragen.

Duidelijk en helder

Bij Selectief Hypotheken zijn we duidelijk en helder. We willen je niet vervelen met allerlei regels, maar zorgen voor overzicht en helderheid. Zelfs nu het niet meer mogelijk is om een Selectief Hypotheek af te sluiten. Het draait tenslotte wel om één van de belangrijkste aankopen in jouw leven: een huis. De woonlasten zijn één van de grootste, maandelijks terugkomende kosten. Toen Selectief nog te verkrijgen was, boden we bijvoorbeeld zeer scherpe rentes aan, waar onze huidige klanten tot op de dag van vandaag nog steeds van profiteren.

Selectief Hypotheken heeft alle vergunningen en kwaliteitsgaranties die nodig zijn om in Nederland hypotheken te mogen verstrekken. Wij hebben een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), werken samen met het Bureau Krediet Registratie, steunen de Gedragscode Hypothecaire Financieringen en zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD).

Heb je een klacht?

We hopen het natuurlijk niet, maar mocht je een klacht hebben die je voor wilt leggen aan het KiFiD, dan dien je alleereerst de volledige klachtenprocedure bij Selectief Hypotheken te hebben doorlopen. Hier vind je de klachtenprocedure van Selectief Hypotheken. Ben je het niet eens met de oplossing? Dan kun je de klacht voorleggen aan het KiFiD. Selectief Hypotheken is aangesloten onder het nummer 300.015936.