Investeren in Nederlandse hypotheken

De Nederlandse markt voor hypotheken biedt een aantrekkelijk investeringsklimaat voor investeerders. Om hun toegang te geven tot de consumentenhypotheken in Nederland, heeft CMIS Group onder meer het Investment Platform opgericht.

Investeringsplatforms

CMIS Group biedt via het Investor Platform investeerders wereldwijd de mogelijkheid om te investeren in de aantrekkelijke Nederlandse hypothekenmarkt.

Investor Platform

Via het Investor Platform kunnen meerdere investeerders op een eenvoudige en transparante wijze gelijktijdig in de door ons gedefinieerde risico-categorie├źn investeren. Op deze manier hebben we al ruim 6 miljard euro aan funding voor woninghypotheken aangetrokken.

Primary & Master servicer

Adaxio treedt op als hypothecaire dienstverlener namens aanbieders voor de hypotheken die zijn verstrekt. Dit doen ze onder andere voor Merius Hypotheken. Deze services vinden in-house plaats.

De acceptanten van Adaxio ervoor dat hypotheekaanvragen voldoen aan de regels, voorwaarden en eisen die daarin zijn opgenomen.

Nadat hypotheken zijn goedgekeurd en gepasseerd, neemt Adaxio deze in beheer. We incasseren de maandtermijnen en dragen er zorg voor dat deze zo snel mogelijk naar de juiste investeerders worden overgemaakt. Elke maand ontvangen investeerders bovendien een uitgebreide rapportage over de prestaties van hun portfolio.